Αρχική

Top sellers

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Rotring

Υπάρχουν 38 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 38

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ SHARPIE FINE BLISTER 12 ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τιμή 26,15 €

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει με τους ανεξίτηλους μαρκαδόρους Sharpie. Είναι ιδανικοί σε ποικιλία επιφανειών όπως χαρτόνι, φωτογραφικό χαρτί, κυματοειδές χαρτί, ξύλο, μέταλλο, φύλλο, πέτρα, πλαστικό, δέρμα και άλλα. Διαθέτουν λαμπρές, πολύχρωμες αποχρώσεις με ανθεκτική στη βαφή και στεγνώνουν γρήγορα. Πάχος γραφής Fine 0,9mm. Συσκευασία 12 τεμαχίων.

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ SHARPIE FINE BLISTER 20 ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τιμή 32,31 €

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει με τους ανεξίτηλους μαρκαδόρους Sharpie. Είναι ιδανικοί σε ποικιλία επιφανειών όπως χαρτόνι, φωτογραφικό χαρτί, κυματοειδές χαρτί, ξύλο, μέταλλο, φύλλο, πέτρα, πλαστικό, δέρμα και άλλα. Διαθέτουν λαμπρές, πολύχρωμες αποχρώσεις με ανθεκτική στη βαφή και στεγνώνουν γρήγορα. Πάχος γραφής Fine 0,9mm. Συσκευασία 20 τεμαχίων.

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ SHARPIE FINE BLISTER 24 ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τιμή 38,95 €

Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει με τους ανεξίτηλους μαρκαδόρους Sharpie. Είναι ιδανικοί σε ποικιλία επιφανειών όπως χαρτόνι, φωτογραφικό χαρτί, κυματοειδές χαρτί, ξύλο, μέταλλο, φύλλο, πέτρα, πλαστικό, δέρμα και άλλα. Διαθέτουν λαμπρές, πολύχρωμες αποχρώσεις με ανθεκτική στη βαφή και στεγνώνουν γρήγορα. Πάχος γραφής Fine 0,9mm. Συσκευασία 24 τεμαχίων.

ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΣ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΜΥΤΗ SHARPIE FINE BLACK 2061905 1MM ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

Τιμή 2,14 €

Οι Sharpie® Permanent Markers, σας εμπνέουν να αφήσετε το δικό σας δημιουργικό αποτύπωμα σε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται γύρω σας. Ανεξίτηλη γραφή σε χαρτί, πλαστικό, μέταλλο και γενικά στις περισσότερες επιφάνειες. Έντονα λαμπερά χρώματα για ζωηρές και εντυπωσιακές δημιουργίες. Εξαιρετικά ανθεκτικό μελάνι που στεγνώνει γρήγορα και αντέχει τόσο στο...

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ ROTRING 0,35 TIKKY ΜΑΥΡΟ

Τιμή 6,26 €

Το μηχανικό μολύβι Tikky της Rotring διαθέτει άνετο σχέδιο λαβής, προσφέροντας μια αίσθηση ξεκούραστης γραφής ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και διαθέτει ενσωματωμένη γόμα και ειδικό μεταλλικό κλιπ συγκράτησης για να παραμένει σταθερό ακόμα και όταν το μεταφέρεις. Πάχος γραφής 0,35mm.

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ ROTRING 0,5 RAPID PRO SILVER

Τιμή 60,78 €

Το τέλειο επαγγελματικό εργαλείο για τα σκίτσα, τα σχέδια και τα γραπτά σας! Από μέταλλο μασίφ, με εξάγωνο κορμό και ανάγλυφη λαβή για τέλειο κράτημα, που υπογραμμίζουν την τεχνική υπεροχή του. Eξοπλισμένο με προηγμένο μηχανισμό που απορροφά τους κραδασμούς, τόσο πρακτικό και εξαιρετικά άνετο στη γραφή, που δεν θα το αποχωρίζεστε! Πάχος γραφής 0,5mm.

ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ ROTRING 0,5 TIKKY ΚΟΚΚΙΝΟ

Τιμή 6,26 €

Το μηχανικό μολύβι Tikky της Rotring διαθέτει άνετο σχέδιο λαβής, προσφέροντας μια αίσθηση ξεκούραστης γραφής ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση. Ο σχεδιασμός του είναι μοντέρνος και διαθέτει ενσωματωμένη γόμα και ειδικό μεταλλικό κλιπ συγκράτησης για να παραμένει σταθερό ακόμα και όταν το μεταφέρεις. Πάχος γραφής 0,5mm.