Αρχική

New products

Top sellers

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Tipp-ex

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ TIPP-EX EASY CORRECT 4,2mmx12M

Τιμή 2,91 €

Η διορθωτική ταινία BIC Tipp-Ex χαρίζει στεγνή και καθαρή διόρθωση για γρήγορη επανεγγραφή, χωρίς υπολείμματα και μουτζούρες. Χάρη στην λαστιχένια του λαβή είναι πολύ ξεκούραστο στη χρήση. Πλάτος ταινίας 4,2mm. Μήκος ταινίας 10M.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ TIPP-EX MINI POCK MOUSE 5mmx6M

Τιμή 1,50 €

Μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά και χρήση. Το διαφανές του σώμα επιτρέπει την παρακολούθηση της ποσότητας της ταινίας που απομένει. Πλάτος ταινίας 5mm. Μήκος ταινίας 6M.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ TIPP-EX POCKET MOUSE 4,2mmx10M

Τιμή 3,12 €

Μπορείτε να ξαναγράψετε αμέσως αφού το προϊόν είναι είδη στεγνό. Η τέλεια επαφή με το χαρτί είναι πλέον γεγονός. Πλάτος ταινίας 5mm. Μήκος ταινίας 6M.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ TIPP-EX SOFTGRIP 4,2mmx10M

Τιμή 3,12 €

Έχει μαλακό Grip για εύκολο και απαλό κράτημα του μηχανισμού. Μπορείτε να ξαναγράψετε αμέσως αφού το προϊόν είναι είδη στεγνό. Η τέλεια επαφή με το χαρτί είναι πλέον γεγονός. Πλάτος ταινίας 4,2mm. Μήκος ταινίας 10M.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ TIPP-EX ΜΟΝΟ ΥΓΡΟ RAPID 20ml

Τιμή 1,00 €

Κατάλληλο για διορθώσεις κειμένων με ευκολία. Προσφέρει γρήγορο και καθαρό αποτέλεσμα και είναι κατάλληλο για χειρόγραφα, εκτυπώσεις και fax. Περιεκτικότητα 20ml.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΣΤΥΛΟ TIPP-EX SHAKE 8ml

Τιμή 1,52 €

Στεγνώνει γρήγορα και έχει σύστημα ελεγχόμενης ροής για εύκολη επανεγγραφή. Η λεπτή μεταλλική μύτη επιτρέπει την ακρίβεια στη διόρθωση. Περιεκτικότητα 8ml.