Αρχική

New products

Top sellers

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα AF

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΥΓΡΑ-ΣΤΕΓΝΑ 10 ΤΕΜΑΧΙΑ AF ULTRACLENE ULT010

Τιμή 6,50 €

10 σετ υγρά/στεγνά μαντήλια γενικού καθαρισμού αεροστεγώς συσκευασμένα και μία σπάτουλα αβίαστη πρόσβαση του μαντηλιού σε πληκτρολόγια, θήκες pc, καλώδια εκτυπωτές, μηχανές γραφείου. Το διάλυμα εμποτισμού είναι δυνατό για δραστικό καθαρισμό και απολύμανση.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ LABELCLE LCL200 AF

Τιμή 5,99 €

Υγρό Καθαριστικό σπρέϋ 200ml με βουρτσάκι για τον καθαρισμό επιφανειών από ετικέτες. Αφαιρεί τις κόλλες από τις ετικέττες χωρίς να μένουν κατάλοιπα. Είναι εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση, με ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού. Είναι κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες από ξύλο, μέταλλο ή γυαλί και στα περισσότερα πλαστικά.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΑΚΙ MICROFIBRE AF ALMF001

Τιμή 3,25 €

Μεγάλο πανί από μικροίνες για όλες τις οθόνες Η/Υ, LAPTOP,TV, ακόμη και τις πιό ευαίσθητες επιφάνειες LCD,PLASMA TFT. Ιδανικό επίσης για TABLET, iPAD, iPHONE,SMARTPHONE, PSP, όλες τις παιχνιδομηχανές, οθόνες αφής, γυαλιά, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕΤ ΣΠΡΕΥ 200ML ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΙ MICROFIBRE AF

Τιμή 6,64 €

Απαλό πανάκι καθαρισμού, ιδανικό για χρήση σε οθόνες TFT, LCD και Plasma. Κατάλληλο ακόμη και για την οθόνη του κινητού σας. Δεν περιέχει αλκοόλ.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΣ AF 400ML

Τιμή 4,18 €

Σπρέϋ πεπιεσμένου Αέρα AF Utility στα 400ml, με πολύ δυνατή ριπή αέρα. Κατάλληλο για πληκτρολόγια, εκτυπωτές, fax, πολυμηχανήμτα, φωτοτυπικά, κάμερες, ευάισθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Πριν τη χρήση πρέπει να κλείνει η συσκευή.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΣ ΜΗ ΕΦΛΕΚΤΟΣ AF 400ML SDU200

Τιμή 8,76 €

Μη εύφλεκτος αέρας για την αφαίρεση σκόνης και άλλων βρωμιών από δύσκολα σημεία με τη ριπή δυνατού αέρα. Είναι αντιστρέψιμο για να ψεκάσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, 100% φιλικό στο περιβάλλον και δεν αφήνει κατάλοιπα.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ AF 300ML

Τιμή 2,99 €

Αντιστατικός δυνατός αφρός καθαρισμού επιφανειών 300ml για γενικό εξωτερικό καθαρισμό επιφανειών pc και εξοπλισμού γραφείων, λευκοπινάκων, επίπλων και πλαστικών επιφανειών, λευκών συσκευών, κ.λπ. Μη εύφλεκτο, φιλικό στο περιβάλλον, δεν αφήνει κατάλοιπα. ΑΡ.ΕΓΚΡΙΣΗΣ Γ.Χ.Κ 13197/0/2009.