Αρχική

New products

Top sellers

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Target

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 100GR TARGET PERSONAL ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 5,28 €

Ιδανικό για εκτύπωση διπλής όψης με εγγυημένη απόδοση ποιότητας για όλους τους έγχρωμους inkjet & laser εκτυπωτές και τις έγχρωμες φωτοαντιγραφικές μηχανές. Αποτελεί την καλύτερη λύση για τις παρουσιάσεις σας προσφέροντας εξαιρετική αντίθεση εκτύπωσης χάρη στην υψηλή λευκότητα του Navigator. Βάρος 100gr. Πακέτο 500 φύλλων.

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 110GR TARGET PERSONAL ΛΕΥΚΟ 250 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 2,95 €

Η λευκότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ποιότητα εκτύπωσης, καθώς ενισχύει την αντίθεση χρώματος και αυξάνει την επίδραση στον αναγνώστη.Το Navigator είναι ένα από τα πιο λευκά χαρτιά γραφείου που διατίθενται στην αγορά, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για έγχρωμη εκτύπωση και οποιοδήποτε είδος εγγράφου. Επιπλέον, η εξαιρετική αδιαφάνεια...

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 80GR TARGET CORPORATE ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 3,80 €

Χαρτί Target Corporate του οίκου Navigator έτοιμο για εκτύπωση. Kατάλληλο τόσο για εκτυπωτές λέιζερ και inkjet, όσο και για φωτοαντιγραφικά μηχανήματα. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εξασφαλίζουν τη βελτιστοποίηση και την καλύτερη απόδοση σε όλο τον εξοπλισμό γραφείου. Το Target Corporate εξασφαλίζει εκτύπωση υψηλής ποιότητας με μεγάλη προσοχή στη...

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 80GR TARGET PERSONAL ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 3,95 €

Το Target Personal εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, χάρη στα ανώτερα φυσικά και οπτικά χαρακτηριστικά του. Πακέτο 500 φύλλων. Βάρος 80gr. Ελάχιστη παραγγελία 5 πακέτα.

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 90GR TARGET PERSONAL ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 4,21 €

Επαγγελματικό χαρτί εκτύπωσης Target Personal. Ακριβής απεικόνιση για εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Φωτεινό λευκό χαρτί που προσφέρει εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων για έγγραφα υψηλής ποιότητας. Ιδανικό για εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Βάρος 90gr. Πακέτο 500 φύλλων.