Αρχική

New products

Top sellers

Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Navigator

Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-6 από σύνολο 6

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α3 80GR NAVIGATOR UNIVERSAL ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 7,50 €

To εκτυπωτικό χαρτί Navigator είναι ιδανικό για τις καθημερινές εφαρμογές γραφείου, ειδικά σε μεγάλους όγκους εκτύπωσης και αντιγραφής.Είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη εγγράφων, με υψηλά επίπεδα λευκού για να μεγιστοποιεί την την ποιότητα αναπαραγωγής κειμένου. Πακέτο 500 φύλλων. Βάρος 80gr.

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 100GR NAVIGATOR PRESENTATION ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 6,39 €

Ιδανικό για εκτύπωση διπλής όψης με εγγυημένη απόδοση ποιότητας για όλους τους έγχρωμους inkjet & laser εκτυπωτές και τις έγχρωμες φωτοαντιγραφικές μηχανές. Αποτελεί την καλύτερη λύση για τις παρουσιάσεις σας προσφέροντας εξαιρετική αντίθεση εκτύπωσης χάρη στην υψηλή λευκότητα του Navigator. Πακέτο 500 φύλλων. Βάρος 100gr.

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 120GR NAVIGATOR COLOUR DOCUMENTS ΛΕΥΚΟ 250 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 4,69 €

Η λευκότητα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ποιότητα εκτύπωσης, καθώς ενισχύει την αντίθεση χρώματος και αυξάνει την επίδραση στον αναγνώστη.Το Navigator είναι ένα από τα πιο λευκά χαρτιά γραφείου που διατίθενται στην αγορά, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλο για έγχρωμη εκτύπωση και οποιοδήποτε είδος εγγράφου. Επιπλέον, η εξαιρετική αδιαφάνεια...

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 80GR NAVIGATOR UNIVERSAL ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 3,88 €

To εκτυπωτικό χαρτί Navigator είναι ιδανικό για τις καθημερινές εφαρμογές γραφείου, ειδικά σε μεγάλους όγκους εκτύπωσης και αντιγραφής.Είναι σχεδιασμένο να σας προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλα τα είδη εγγράφων, με υψηλά επίπεδα λευκού για να μεγιστοποιεί την την ποιότητα αναπαραγωγής κειμένου. Πακέτο 500 φύλλων. Βάρος 80gr. Ελάχιστη παραγγελία 5...

ΧΑΡΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ Α4 90GR NAVIGATOR EXPRESSION ΛΕΥΚΟ 500 ΦΥΛΛΑ

Τιμή 5,07 €

Επαγγελματικό χαρτί εκτύπωσης Navigator (Expression). Ακριβής απεικόνιση για εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Φωτεινό λευκό χαρτί που προσφέρει εξαιρετική αντίθεση χρωμάτων για έγγραφα υψηλής ποιότητας. Ιδανικό για εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Πακέτο 500 φύλλων. Βάρος 90gr.