Σωληνάριο

New products

Top sellers

Σωληνάριο

Υπάρχουν 22 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-15 από σύνολο 22

ΚΟΛΛΑ 3Μ 3025C TRANSPARENT ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΥΤΕΣ 30ML

Τιμή 2,14 €

Άριστη ποιότητα από την 3Μ. Ιδανική για χαρτί, ύφασμα, δέρμα, γυαλί κ.λπ. Κολλάει και στεγνώνει γρήγορα. Είναι διάφανη και δεν περιέχει διαλύτες. Σωληνάριο 30ml.

ΚΟΛΛΑ UHU TWIST GLUE 35ml

Τιμή 2,53 €

H UHU Twist & Glue είναι μία διάφανη κόλλα με τριπλή λειτουργία που θα διευκολύνει κάθε εργασία σας. Είναι κατάλληλη για μία πλειάδα υλικών όπως ξύλο, τσόχα, ύφασμα, δέρμα, φελλό, χαρτί, χαρτόνι, καθώς και μέταλλο, πορσελάνη, γυαλί και πλαστικά. Διαθέτει ειδικό στόμιο τριπλής χρήσης για τελείες, γραμμές και μεγαλύτερες επιφάνειες.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ FLEX CLEAN 20ml

Τιμή 2,00 €

Κόλλα σε πλαστικό σωληνάριο για ευκολότερη εφαρμογή και μεγαλύτερη ακρίβεια. Έχει ελεγχόμενη ροή και το σωληνάριο επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα. Γρήγορη - Μόνιμη - Διάφανη - Επανατοποθετείται.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ GLUE PEN 50ml ΣΤΥΛΟΚΟΛΛΑ 40180

Τιμή 1,45 €

Ρευστή κόλλα roller UHU Glue Pen για χειροτεχνίες. Ιδανική για χαρτί & χαρτόνι. Μπορεί να καθαριστεί με νερό. Διατίθεται σε πλαστικό μαλακό σωληνάριο, με μαλακή πάνινη μύτη. για εύκολο & καθαρό κόλλημα. Ιδανική για τα παιδιά. Μη τοξική. Δεν περιέχει διαλύτες.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ GLUE WHITE 100ml 35322

Τιμή 2,24 €

Η λευκή κόλλα με μοναδικό σύστημα που επιτρέπει την εφαρμογή σε μικρές σταγόνες ή συνεχόμενη ροή. Διάφανη όταν στεγνώσει. Ξεπλένεται με νερό. Χωρίς διαλύτες. Ιδανική για τα παιδιά.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ HART 35gr 33ml 40936

Τιμή 2,76 €

Κόλλα για μοντελισμό, χειροτεχνίες και επισκευές. Ιδανική για ξύλο balsa καθώς και άλλες επιφάνειες. Αδιάβροχη. Περιέχει ειδικό στόμιο για μεγαλύτερη ακρίβεια.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ MAX REPAIR 20gr 37415 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ

Τιμή 5,48 €

Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατάλληλη για πορώδη και μη πορώδη υλικά, όπως ξύλο, ύφασμα, δέρμα, φελλό, μέταλλο, γυαλί, πλαστικά κ.ά. Ανθεκτική σε θερμοκρασίες απο -40C έως +120C. Διάφανη & χωρίς διαλύτες. Ανθεκτική στο νερό και στο πλυντήριο πιάτων.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ POWER 33ml MULTI ΔΙΑΦΑΝΗ 43910

Τιμή 3,63 €

Πανίσχυρη βενζινόκολλα γενικής χρήσης. Πολύ γρήγορη, διάφανη για κολλήματα με ακρίβεια. Ιδανική για διάφανες συγκολλήσεις σε ορατά σημεία καθώς και για διάφανα υλικά.Εφαρμογές: Σκληρά υλικά π.χ. ξύλο, ξύλινα υλικά, κόντρα πλακέ, πλαστικά (σκληρό βινύλιο, ABS, RESOPAL, πολυστυρένιο, plexiglas), κεραμικά, πορσελάνη, γυαλί, μέαλλο, και πολλά άλλα. Εύκαμπτα...

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ SHOE LEATHER 30gr 33ml 39825

Τιμή 3,25 €

Ιδανική για επισκευή παπουτσιών και υλικών από δέρμα. Στεγνώνει γρήγορα και είναι ελαστική για μεγαλύτερη αντοχή στους κραδασμούς κατά την κίνηση. Για συγκόλληση δέρματος και καουτσούκ (επίσης σε συνδυασμό με άλλα υλικά). Δεν αφήνει σημάδια χάρη στην διάφανη σύνθεσή της. Ελαστική συγκόλληση που εξασφαλίζει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των κολλημένων επιφανειών...

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ STRONG SAFE 7gr 39710

Τιμή 5,20 €

Κόλλα UHU Stronge & Safe 7gr γενικής χρήσης, διάφανη. Ιδιαίτερα δυνατή με δυνατότητα επανατοποθέτησης, ανθεκτική στην υγρασία και σε θερμοκρασίες μεταξύ -50 έως +100 °C. Ιδανική για να κολλήσετε λάστιχο, πορσελάνη, ξύλο, τα περισσότερα συνθετικά υλικά, κεραμικά κ.λπ.

ΚΟΛΛΑ UHU ΥΓΡΗ TEXTILE 19ml 38350

Τιμή 3,85 €

Η κόλλα UHU Textile είναι ειδική για τη συγκόλληση υφασμάτων. Το σωληνάριο σε βοηθά για καλύτερη εφαρμογή και περισσότερη ακρίβεια. Είναι ιδανική τόσο για φυσικά όσο και συνθετικά υφάσματα. Είναι διαφανής και δεν αφήνει σημάδια αφού στεγνώσει. Είναι ανθεκτική στο πλυντήριο και στο στεγνό καθάρισμα. Με την UHU Textile μπορείς να μεταποιείς ότι ρούχο θέλεις!