Καθαριστικά Η/Υ

Top sellers

Καθαριστικά Η/Υ

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΑΚΙ MICROFIBRE AF ALMF001

Τιμή 3,42 €

Μεγάλο πανί από μικροίνες για όλες τις οθόνες Η/Υ, LAPTOP,TV, ακόμη και τις πιό ευαίσθητες επιφάνειες LCD,PLASMA TFT. Ιδανικό επίσης για TABLET, iPAD, iPHONE,SMARTPHONE, PSP, όλες τις παιχνιδομηχανές, οθόνες αφής, γυαλιά, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΕΤ ΣΠΡΕΥ 200ML ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΙ MICROFIBRE AF

Τιμή 8,28 €

Απαλό πανάκι καθαρισμού, ιδανικό για χρήση σε οθόνες TFT, LCD και Plasma. Κατάλληλο ακόμη και για την οθόνη του κινητού σας. Δεν περιέχει αλκοόλ.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΣ AF 125ML

Τιμή 6,49 €

Μη εύφλεκτος αέρας για την αφαίρεση σκόνης και άλλων βρωμιών από δύσκολα σημεία με τη ριπή δυνατού αέρα. Είναι αντιστρέψιμο για να ψεκάσει σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, 100% φιλικό στο περιβάλλον και δεν αφήνει κατάλοιπα.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑΣ AF 400ML

Τιμή 5,41 €

Σπρέϋ πεπιεσμένου Αέρα AF Utility στα 400ml, με πολύ δυνατή ριπή αέρα. Κατάλληλο για πληκτρολόγια, εκτυπωτές, fax, πολυμηχανήμτα, φωτοτυπικά, κάμερες, ευάισθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Πριν τη χρήση πρέπει να κλείνει η συσκευή.

ΣΠΡΕΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ AF 300ML

Τιμή 4,79 €

Αντιστατικός δυνατός αφρός καθαρισμού επιφανειών 300ml για γενικό εξωτερικό καθαρισμό επιφανειών pc και εξοπλισμού γραφείων, λευκοπινάκων, επίπλων και πλαστικών επιφανειών, λευκών συσκευών, κ.λπ. Μη εύφλεκτο, φιλικό στο περιβάλλον, δεν αφήνει κατάλοιπα. ΑΡ.ΕΓΚΡΙΣΗΣ Γ.Χ.Κ 13197/0/2009.